Tänk att få bo i solen

Något jag önskar mig, det är att kunna vakna upp och dra upp persiennerna och så är det vajande palmer utanför mitt fönster. Jag skulle gärna ha ett hus på Mallorca eller något annat ställe med sol, värme och palmer då så klart! Nästan så att jag är sugen på att kontakta en mäklare Mallorca och kolla av läget. Kanske man kan köpa ett hus via mäklare, på Mallorca. Jag vet inte hur man ska gå tillväga, men sånt har ju mäklare koll på kan jag tänka.

Bo halvtid passar mig bra

Om jag skulle köpa mig ett hus utomlands, så skulle jag nog vilja bo där främst när det är vinter här hemma. Det eftersom jag älskar ju vår svenska sommar. Den är ju helt fantastisk, i alla fall då det är bra väder. Sen att det inte alltid är det, de glömmer man från år till år. Men har man då ett hus, på Mallorca till exempel och det är en regnig sommar, så är det ju bara att dra iväg!

Prata med mäklare på plats

Man kanske skulle ta en resa ner och prata med mäklare Mallorca och se vad de har för olika hus. Det finns kanske lägenheter med, men det är helst ett hus jag känner att jag vill ha. Det är lite instängt med lägenhet. Men vi får se hur jag gör och när jag gör det. 

 

16 Jul 2018