Tandkräm som tandkräm, eller?

De allra flesta vet med sig hur viktigt det är att borsta tänderna, minst två gånger per dag. Men spelar det någon roll vilken tandkräm man väljer? Om man ska se till vad tandläkaren säger, så rekommenderar de att man alltid väljer en tandkräm som innehåller flour. Det ämnen är något som är naturligt och som hjälper till att stärka tänderna på ett bra sätt. Så, enligt dem så är det inte så noga med märke, så länge det finns fluor i!

Idag finns det ju även tandkrämer som säger sig hjälpa mot känsliga tandhalsar, missfärgningar, sköra slemhinnor eller att de gör tänderna vitare. Välj den som du tycker bäst om, bara den har just fluor som en av ingredienserna. Om du vill hitta bästa tandkrämen så kan du via bastitest24 kolla vad de kom fram till!

Viktigt med bra tandvård

Att ha en bra tandvård är A och O för att dina tänder ska må bra. Så utöver att ha en bra tandkräm med fluor, så bör du även se till att ha en passande tandborste. Den bör du även byta ut med jämna mellanrum! Det spelar inte så stor roll om du väljer en vanlig tandborste eller en eltandborste, ta den du känner dig bekvämast med. Se även till att borsta tänderna två gånger per dag samt använd dig gärna av tandtråd. Se även till att regelbundet gå till tandläkaren samt även till tandhygienisten.

27 Mar 2022