Motion med skidor

När man vill gå ner i vikt, så är det väldigt bra att se till att man rör på sig så mycket som möjligt. Det kan inte alltid kännas som att man har motivation till det, men ett förslag är då att du gör något du tycker är roligt att göra. Själv älskar jag att åka skidor. Det känns inte som att man motionerar när man gör det, utan det är bara kul. Jag har i flera år åkt till Branäs, som ligger i Värmland. Här finns alla möjligheter till bra skidåkning. Något som även finns, är safari med hundspann eller skoter. Det i sig ger kanske inte mycket motion, men kan vara en skön avkoppling från backen.

Boka en resa

Vintern börjar närma sig, och det är bra att boka i god tid när man vill åka skidor. Många orter blir snabbt fullbokade. Ofta är höstlov och jullov de tillfällen de allra flesta åker, så har du möjlighet att ta andra veckor, är det större chans till mindre folk. Om du vill läsa mer om Branäs, eller andra skidorter i Sverige (och utomlands) så rekommenderar jag sidan freeride.se. Här kan du läsa allt du behöver veta om skidor, orter och allt däremellan.

Klä dig rätt i skidbacken

Det finns massor av alternativ till skidkläder som man kan använda i backen. Är du på väg ner i vikt, så är det extra roligt att köpa nya kläder. Det finns snygga kläder på topstreetwear, som passar perfekt, till alla typer av motion.

21 Nov 2015