Må bättre med nötter och frön

På iForma.se hittar du nötter, rawfood, chiafrön, naturliga tillskott och mycket mer som är nyttigt och bra för dig. iForma kom till genom att ett par personer genom åren engagerat sig inom hälsokost, diet, välmående och hälsa. De ville att alla ska ha chansen att förbättra kroppens insida och utsida. Hos iForma hittar du produkter som är helt naturliga och deras leveranser är dessutom både snabba och tillförlitliga.

Näring och energi på enkelt sätt

Om du äter frön och nötter så ser du till att att din kropp får näring och energi. Nötter och frön är nyttiga och har använts världen runt i århundranden. Hos iForma.se hittar du bland annat;

  • Chiafrön
  • Cashewnötter
  • Aprikoskärnor
  • Fiberhusk
  • Hampafrön

Chiafrön är ett frö som är rikt på proteiner, antioxidanter, omega-3 samt kostfiber. Läs mer om Chia på Wikipedia.

Chia betyder styrka

Själva ordet chia kommer från Maya-språket och det betyder styrka. Dessa frön innehåller en blandning av proteiner, kolhydrater, fett och fibrer. Det är väldigt många idrottare som andvänder sig av chiafrön för att kunna prestera mycket bättre. Du kan använda chiafrön i smoothies, eller så gör du en läcker chiapudding. Fröet är rikt på Omega-3 och är supernyttigt för dig att äta. Du får i dig fibrer, som hjälper kroppens tarmfunktionern och det sänker ditt kolesterol. Chiafrön innehåller även gott om antioxidanter som skyddar din kropp från fria radikaler, åldrande och cancer.

Beställ hos iForma

På iForma.se hittar du mängder av både nötter och frön! Du hittar även ett stort utbud av produkter som chlorella, vetegräspulver, kokosolja, gojibär och mycket mer Om du är ute efter detox, eller vill gå ner i vikt så hittar du passande produkter för detta. Glöm inte att titta på månadskampanjerna och under REA-fliken för att fynda!

23 Nov 2015