Bra barnvagn till barnen

Som sjuksköterska och som mamma, så tycker jag det är viktigt att man har rätt barnvagn till sina barn. Dels för att barnen ska ha en bekväm vagn att åka i, men även för föräldrar att köra. Det finns ofta en mängd vagnar att välja mellan, det är rena djungeln egentligen. Dock kan jag underlätta lite för er, genom att rekommendera ett märke på vagn jag tycker är bra. Märket, som heter Bugaboo Cameleon har flera modeller av barnvagn, men alla är ett bra val. En annan modell är Bugaboo Buffalo som finns i sex olika färger vilket gör att du till och med kan matcha vagnen med andra saker. En barnvagn från Bugaboo är konstruerad att passa både ett och två barn. Vagnen är lätt att fälla ihop och ta med sig i bilen. Vagnen är dessutom bekväm att köra för alla föräldrar, så jag lovar er att ni kommer vilja ta många promenader.

Hitta din barnvagn på Pyret & Snäckan

Bugaboo barnvagnar finner du i onlinebutiken Pyret & snäckan. Utöver Bugaboo, så har de flera andra bra barnvagnsmärken så som;

  • Bugaboo
  • Bexa
  • Trille
  • Tako
  • Mountain Buggy

Att välja rätt sorts barnvagn

Är ni föräldrar för allra första gången, så är valet av en första barnvagn alltid extra svår. Man är inte säker på vad som passar och det blir som en helt ny värld. Jag brukar rekommendera första gångs föräldrar att läsa barnvagnstester, men även att testköra flera modeller innan de köper en barnvagn.

7 Nov 2015