Besök Leilas i Stockholm

Om du är ute efter en permanent hårborttagning i Stockholm så ska du besöka Leilas hudvård i Stockholm. Här kan du få hjälp med att bli av med oönskat hår samt även ta del av andra behandlingar. Leila Rönnbäck heter hon som driver salongen och hon jobbar bland annat med att ta bort hår genom IPL och genom diatermi. Om du lider av oönskad hårväxt, eller av hirsutism som är manlig behåring (på kvinnor) så kan du få hjälp av Leila.

Vad är diatermi

Diatermi används vanligen på mindre områden där hårväxten inte är så tät. Detta innebär exempelvis ansikte, haka, hals, överläpp, ögonbryn och runt bröstvårtor. En hårborttagning med diatermi görs genom att man för en tunn nål, kopplad till en diatermiapparat, ner till hårsäckarna som ligger ett par mm under huden. Sedan används högfrekvent växelström som via spetsen på nålen värmer och skadar hårsäcken för evigt så att det inte växer ut nya hårstrån.

Vad är IPL?

Intensivt Pulserande Ljus eller IPL är en metod som är bäst att använda om du har en tät, pigmenterad hårväxt i ansiktet. Behandlingen går till så att man rakar bort strån, sedan smörjs en kräm in, samt att sedan kör med IPL som har ett ljus som absorberas av pigmentet i hårstrået och leder sedan ner i hårsäcken och hettar upp till 70 grader i en bråkdels sekund, för att förstöra hårsäcken.

Hårborttagning

Hos Leilas kan du boka in:

  • Hårborttagning med diatermi
  • Hårborttagning med IPL
  • Hårborttagning vid hirsutism
  • Vaxning
  • Hårborttagning vid PCOS

Metoder för att ta bort oönskat hår

Blisnyggare.se hittar du många tips på hur du med enkla medel blir lite snyggare. När det gäller hårborttagning så guidar de dig genom flera metoder och vad det innebär att använda sig av dem. De tar bland annat upp huruvida man ska raka eller inte raka hår med en rakhyvel. De skriver om hårborttagningskrämer och de skriver om vaxning. Dessutom tar de upp detta med epilering och laser och hur det fungerar.

15 May 2015